Tijdelijke huuronderbreking

Maatregelen tegen het coronavirus veroorzaken veel hinder voor de bedrijfsactiviteiten met aanvragen voor tijdelijke huuronderbreking als gevolg.

Indien u genoodzaakt bent om deze huuronderbreking toe te kennen, dan kunt u niet gerekende (halve) dagen toevoegen aan uw huurdossiers. Deze dagen worden dan niet gefactureerd.

Om onze klanten te helpen de impact van deze uitzonderlijke situatie te analyseren, hebben we een specifiek scherm gecreëerd waarmee u de impact van deze niet gerekende dagen per machine of per klant kunt bestuderen.

Filters toepassen op bedrijf, klant of materiaal. 

Dit nieuwe scherm is nu beschikbaar in de nieuwe versie van Vary. Neem contact met ons op om uw Vary up te daten.

FAQ

  • Kunnen we profiteren van dit scherm?
   Dit scherm is beschikbaar voor alle Dagico klanten, neem contact op met ons team om uw Vary up te daten.
  • We gebruiken geen ongetelde dagen, hoe werkt het?
   U geeft niet gerekende dagen in op specifieke data of periodes per individueel huurdossier of per klant voor al zijn huurdossiers. Vary trekt deze dagen automatisch af bij de facturatie.
  • Hoe gaan we ongetelde dagen in ons bedrijf gebruiken?
   Neem contact op met ons team om u te helpen bij de implementatie van de niet gerekende dagen. We moeten uw Vary configureren, alsook eventueel een noodzakelijke wijzigingen in uw lay-out doorvoeren (per lay-out). Daarnaast geven we ook graag meer gedetailleerde uitleg omtrent de werking.
  • Hoe zit het met COVID-19?
   Het hele Dagico team blijft volledig operationeel, dus u kunt gewoon contact met ons blijven opnemen.
Comments are closed.