Onze partners

We vertrouwen op de expertise van de volgende partners
om uw uitdagingen het hoofd te bieden.

Trackunit, marktleider op het vlak van telemetrie voor de geolokalisatie van uw werfmachines en voor het ophalen van de gebruiksgegevens van de machine. Een bewezen oplossing voor de optimalisering van uw materieel, het plannen van onderhoud en uit te voeren reparaties, maar ook voor de diagnose op afstand van de oorzaken van eventuele storingen en defecten.

Vary werkt als vele jaren samen met Trackunit.

Vary gebruikt de online kaartservice Google Maps. Voor de visualisatie van de verschillende leverings- en ophalingsadressen op een Googlekaart rechtstreeks in onze toepassing.

Creditsafe is de meest gebruikte leverancier van handelsinformatie ter wereld. Onderzoek de kredietwaardigheid van elke onderneming.

​Wereldmarktleider op het vlak van kredietverzekering: Euler Hermes bewaakt de financiële gezondheid van uw klanten om uw bedrijf veilig te stellen tegen het risico van onbetaalde facturen. U geniet van de services van Euler Hermes via onze Vary-toepassing.

Signotec, specialist op het vlak van de registratie van elektronische handtekeningen, levert kwalitatieve signpads in hoge resolutie. Profiteer van onze koppeling naar Signotec.

Vary maakt gebruik van het databasebeheersysteem Microsoft SQL Server. Door onze samenwerking met Microsoft kunnen we u mee laten profeteren van de betrouwbaarheid, de efficiëntie, de permanente beschikbaarheid en de interconnectiviteit van Microsoft SQL Server.

Copmanyweb

Companyweb is dé specialist op vlak van bedrijfsinformatie. Je krijgt inzicht in de financiële gezondheid en andere sleutelfactoren van alle Belgische bedrijven. Met de Companyweb integratie in Vary weet je altijd of een klant of prospect kredietwaardig is. Zo kan je zorgeloos zakendoen.

Onze adviseurs
helpen u graag verder

U wilt een demonstratie van onze verhuursoftware?

U wilt meer informatie of een offerte? Neem contact met ons.