Dagico/Vary wordt lid van de Fraeye groep!

Met een gevoel van trots, fierheid en uiteraard vol ambitie, laten wij u weten dat de Fraeye group en Vary/Dagico elkaar in de armen sluiten vanaf 14/04/2021.

Als specialist inzake software voor verhuur wereldwijd, zal het bestaande team van Vary onder leiding van Benoît Nève, de huidige software oplossingen blijven behouden, verder ontwikkelen en ondersteunen naar de bestaande klanten.   

Het toetreden tot de Fraeye group brengt tal van voordelen met zich mee. Zo kunnen alle bedrijven binnen de Fraeye group terugvallen op 1 technisch aanspreekpunt namelijk de Fraeye hardware group, hierin centraliseren we de technische ondersteuning voor onze eigen units en zijn we ook in staat om alle infrastructuur projecten voor onze bestaande klanten te beheren indien dit gevraagd wordt.    

Binnen de Fraeye Group zijn momenteel 85 mensen actief en zitten onder meer de bedrijven Carfac, C&C, Wasp en Novasoft met elk hun verschillende software expertises in de machine, agricultuur, automotive en retail sector.  

Het bestaande team van Vary bestaat uit 8 personen en zal de huidige software oplossingen blijven behouden, ontwikkelen en ondersteunen naar hun bestaande klanten. In de toekomst zal Dagico de specialisatie en flexibiliteit van een kmo kunnen combineren met de slagkracht van een solide groep en een breed scala aan ondersteunende diensten die een verdere uitbouw van de Dagico organisatie mogelijk maken.

Het is een actuele trend dat bedrijven binnen de machine en agricultuur sector zich steeds vaker richten op verhuuractiviteiten.  Vanuit die trend zijn beide bedrijven met elkaar in contact gekomen en vanuit de Fraeye group was het dan ook interessant om deze specialisatie op te nemen binnen onze organisatie.   Beide bedrijven herkennen zichzelf in het type klanten, sectoren waarin we actief zijn en vooral ook in bepaalde waarden en normen waarbij we onze klanten steeds een partnership willen aanbieden naar de toekomst toe.  

Vandaag merken we reeds een hoge complementariteit op tussen Carfac en Vary.

Waar Carfac zich profileert met een uitgesproken specialisatie naar aftersales, magazijn en service,  staat het team van Vary bekend om hun doorgedreven knowhow en specialisatie inzake verhuur.   Ongeacht dat Carfac een verhuurmodule in de portfolio heeft en Vary ook een atelier module aanbiedt, zal de synergie tussen de beide teams  een troef zijn voor onze klanten. Het onderbrengen van verschillende specialisaties binnen de Fraeye groep zal er toe leiden dat kennis en expertise sneller uitgewisseld kan worden over de verschillende teams.  Deze samenwerking zal tot gevolg hebben dat we onze kennis en ervaring kunnen aanwenden om de huidige oplossingen te verrijken met extra features. 

Voor Benoît Nève, die door de jaren heen, Dagico heeft zien groeien,  is het belangrijk dat de Fraeye group niet alleen de dagelijkse ondersteuning levert maar ook dat het huidige team van Vary, de vrijheid krijgt om als KMO te blijven inzetten op klanttevredenheid en professionalisme. 

Het team van Vary zal dus met dezelfde passie en drive kunnen blijven bouwen ter ondersteuning van hun klanten wereldwijd. 

Wij alvast voor u klaar op de Matexpo (booth 206) en bedanken!

Comments are closed.